NISS - Nordisk institutt for scene og studio

HØYSKOLE- OG

FAGSKOLESTUDIER

Du er her: Home / Om niss / Ledige stillinger /

Ledige stillinger

NISS - Nordisk Institutt for Scene og Studio – har siden 1984 utdannet et bredt spekter av kunstnere og fagfolk til kulturlivet. Skolen har i dag ca 500 heltidsstudenter og 60 fast ansatte fordelt på 9 fulltidsutdanninger samt kursvirksomhet.

Westerdals, NISS og NITH fusjonerer til en ny ‘superhøyskole’, og fra juli blir vi Westerdals – Oslo School of Art, Communication and Technology. Åtte nye lederstillinger er utlyst.

Den digitale revolusjonen har skapt en dramatisk utvikling innen kommunikasjonsfaget. Behovet for vår kompetanse øker stadig. Det samme gjør den internasjonale utviklingen av studiesteder for fremtidige kommunikatører. Hver for seg er NISS, Westerdals og NITH sterke nisjeskoler, men uten styrke til å hevde seg i et internasjonalt marked. Når vi nå slår oss sammen har vi ambisjoner om å skape Nordens ledende høyskole innen kommunikasjon; et sterkere fagmiljø og et bredere studietilbud med fagkombinasjoner satt sammen av kompetansen fra de tre skolene. Den overordnede faglige profilen skal preges av bransjenærhet og kommersiell orientering, og tilby utdanninger du kan leve av – med likeverdig prioritering av ferdigheter, teori og kreativitet. Skolen får en felles unik pedagogisk plattform under én sterk, felles merkevare. Westerdals Oslo ACT blir en storsatsning med 1600 studenter fordelt på fem avdelinger: Kommunikasjon, Teknologi, Musikk og Scene, Film og TV og Ledelse.

Nå leter vi etter skolens nye ledelse: fem dekaner og tre direktører. Er du en av dem?

STILLINGENE

Skriv ut Skriv ut Tips en vennTips en venn

Aktuelle kurs

Hva skjer?

Få nyhetsbrev fra NISS

Vil du ha oppdatert informasjon om våre arrangementer?

   

Meld deg på vår mailingliste:

 

 

Besøksadresse: Christian Krohgsgt. 2, 0186 Oslo - Postadresse: P.b. 9215 Grønland, 0134 Oslo
Tel: (+ 47) 22 05 75 50 - e-post: post@niss.no